Ruilen en retourneren

RUILEN OF RETOURNERING BIJ POSTNL

Je hebt vanaf de dag van ontvangst van je bestelling max. 14 dagen om een artikel te ruilen voor een andere maat/kleur of om de terugbetaling ervan aan te vragen.

1. CHECK DE VOORWAARDEN:

  • Voorzie de retournering van een Track en Trace code (eigen kosten)
  • E-mail op de dag van verzending een foto van de Track en Trace code
  • Het retourformulier dient uitgeprint en volledig ingevuld in het pakket te zitten samen met de orderbevestiging.
  • Het product dient in ongebruikte staat opgestuurd te worden
  • Het product dient in originele en complete verpakking aangeleverd te worden
  • Hygiënische producten kunnen na opening van verpakking niet worden geretourneerd. Neem in het geval van een defect product direct contact op met onze klantenservice.
  • Producten die om reden van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn om te worden teruggenomen en waarvan de verpakking geopend is mogen niet geretourneerd worden.

Het product en eventuele verpakking van het product mag dus geen gebruikssporen bevatten. Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd.

2. MAAK JE PAKKET KLAAR MET HET AFLEVERINGSBEWIJS

Pak de artikelen op veilige wijze in, zo mogelijk in het oorspronkelijke pakket, en voeg het retourformulier erbij. Het is belangrijk dat je in dit document aangeeft of je een andere maat/kleur nodig hebt of de artikelen wilt retourneren en de artikelen waarom het gaat.

3. NEEM CONTACT MET ONS OP

Stuur ons een mailtje met toelichting waarom u uw product wilt retourneren. We zullen u het retourformulier dan toesturen. 

4. VERZENDEN 

Ga hiervoor naar een van de PostNL servicepunten (een postkantoor of pakketpunt) en verstuur je pakket.

Zodra het product in ons magazijn is ontvangen, zal de maat/kleur zo snel mogelijk geruild worden of de terugbetaling geregeld worden. Uw bestelling wordt binnen 7 dagen gecontroleerd.

*TERUGBETALINGEN

Zodra het product door ons is ontvangen zal het product zo snel mogelijk worden nagekeken en geruild worden of zal het aankoopbedrag binnen 7 dagen op je bankrekening teruggestort worden.